dinsdag 5 maart 2013

Eén ei is geen ei....

...twee ei is een half ei, en drie ei is een paasei! Nou, hier zijn er wel meer dan drie te vinden ;-)


Eind van de maand is het alweer pasen, dus ik had gisteren (ook met dank aan het mooie lentezonnetje) bedacht dat het tijd werd voor wat paasdecoratie.


Gistermiddag eerst naar Tuindorado in Drachten geweest voor wat mooie takken...


en wat blauwe druifjes, ook prima voor het lentegevoel!


Jullie herinneren je misschien mijn zelfgemaakte eitjes nog..?


En raad eens wat ik tegenkwam bij Tuindorado? Deze eitjes (zie onderstaande foto), met precies dezelfde konijntjes! Wat een toeval! Natuurlijk moest daar een zakje van mee...Er zaten nog meer schattige vintage-look eitjes in het zakje. Die legde ik gezellig bij elkaar op een schaaltje.


 Het winterservies is trouwens ook weer naar boven verhuisd, en heeft plaats gemaakt voor het vrolijke bloemenservies van Pip. 
En met het weer van deze week zit het wel goed met het lentegevoel!

Oh, en 100 volgers! Ik ben verbaasd dat zoveel mensen mijn blog gevonden hebben, en meelezen. Echt geweldig. Hartelijk bedankt voor jullie interesse, het is leuk om een blog te schrijven maar nog leuker als het ook gelezen en bekeken wordt. Een warm welkom ook aan mijn nieuwe volgers! Ik ben van plan nog vele blogberichtjes te schrijven, ik hoop dat jullie met veel plezier blijven meelezen!

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je 100 volgers!

  Wat leuk je paastak! Vroeger hadden we er ook altijd éénn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk paasboomje margriet, leuk ook met je zelfgemaakte eitjes! heb zelf op dit moment geen boompje vanwege allergie hooikoorts maar denk dat ik wat eitjes in mooie vaas doe en de kroonluchter versier zodat het toch wat leuk versiert is voor pasen ja inderdaad tijd voor een voorjaars servies! groetjes leon10

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk als je zo met je huis bezig bent, ziet er heel gezellig uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja die eigengemaakte eitjes waar ik je nog om vroeg hoe je dat zo mooi had gedaan,alleen snap ik niet welk eerste vel van printpapier je daarmee bedoelde(ben er nog steeds niet achter)ha,ha,ha....;-)Heerlijk dit weer en al die vrolijke blogpost overal weer

  BeantwoordenVerwijderen