vrijdag 3 mei 2013

King Louie

Kennen jullie het Nederlandse kledingmerk King Louie? Het staat bekend om hun vintage-look jurkjes, met bloemetjes, stipjes en hartjes. Maar ze hebben ook ontzettend leuke andere kleding, zoals vestjes, rokjes, jassen enzovoorts. (Kijk eens op www.kinglouie.nl)


Nu vind ik het soms nog wel vrij prijzig, maar voor de bruiloft van mijn zusje afgelopen zaterdag, wilde ik natuurlijk wat nieuws kopen. En in de sale (die wel goed betaalbaar is) slaagde ik voor dit geweldige jurkje (bovenstaande foto)! De kleur op de foto lijkt wat blauwer, in het echt heeft het jurkje een petrolkleur.

Dit jasje heb ik ook meteen maar meebesteld, zo vrolijk met die bloemen! (wederom: petrol)
Hier heb ik het trouwens niet mee gecombineerd, want: veel te druk. De combi werd uiteindelijk het jurkje met een mintgroen vestje, en een hemdje eronder in hetzelfde mint. Met een mooie bijpassende armband.

Het gele vestje was helaas niet in de sale maar ik werd er verliefd op, en had nog verjaardagsgeld over. Helemaal blij mee!

De bruiloft is inmiddels geweest (afgelopen zaterdag). Het was een geweldige dag. Maar daarover later meer ;-)

4 opmerkingen:

  1. hallo margriet leuk jurkje stond vast erg mooi was de bruiloft mooi geweest het jasje is ook erg leuk die staat ook leuk op een leuke jeans of jeansrokje met mint groen of roze truitje gele vestje is ook erg leuk leuk met zwart groetjes
    en mooie dag leon10

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke aankopen! Je zag er vast stralend uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben zot van de bloemenrokjes van king Louie.

    Heb ze in haast alle kleuren.

    Schitterend merk. Bij Sissy Boy hebben ze veel ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja dat zijn erge leuk dingen en zit ook altijd lekker ,en ja de sale is het handigst doe ik ook hoor

    BeantwoordenVerwijderen