woensdag 15 februari 2012

Gekregen!

Jullie weten vast wel: in de kraamperiode gaat alles langs je heen. Niets is meer belangrijk, behalve je kindje. Bij mij ging dit net zo, bovendien had ik gewoon haast nergens meer tijd voor, dus is het crea doen er even bij in geschoten, en ik heb het ook niet gemist. Maar nu er wat meer ritme is, het heel goed gaat met onze zoon en ik wat minder moe ben, begint het toch weer te kriebelen! Desondanks is het er nog niet van gekomen om de naaimachine te pakken, straks eerst alle foto's maar inplakken. Daarom laat ik jullie even wat leuke handgemaakte cadeautjes zien die we hebben gekregen. Allemaal even uniek en daarom ook zo leuk! Een beetje ouderwetse huisvlijt, ik hou daar wel van. Zo kregen we dit setje, lief he? En wat een werk moet het zijn geweest!

En de kersverse beppe's hebben ook heel wat af gebreid: dit schattige spencertje...


Een lekker warm dekentje (we gebruiken het ook elke dag: in de wieg, de kinderwagen, of even extra in de maxi cosi bij koud weer),


en een heel mooi vestje wat hem ook super staat!

En van vriendin L. kreeg ik deze 2 superleuke zelfgemaakte mini-etageres. Voor bonbonnetjes, suikerklontjes etc..Kortom.. onze zoon en ook ikzelf zijn enorm verwend. Ik word altijd helemaal blij van zelfgemaakte cadeautjes. Het is gewoon bijzonder dat iemand er veel tijd in steekt om iets leuks voor jou te maken, en bovendien krijg je iets unieks, wat niemand anders heeft. De moeite waard!