woensdag 19 februari 2014

Jarig!

Afgelopen week, op Valentijnsdag, was ik jarig. En het is misschien heel kinderachtig, maar ik vind jarig zijn zó leuk! De hele dag gezellige visite, verrast worden met leuke cadeautjes en het bedenken en maken van lekkere hapjes... ik hou er van!


Ik bakte deze Bokkenpootjestaart (recept: bokkenpootjestaart) van te voren.


En ik kreeg weer allerlei leuks:

Deze handige droogmolen van Brabantia, voor buiten aan de muur. Die stond al een poosje op mijn verlanglijstje.


Een mooi oud roomstelletje van Mosa


Narcissen met daarbij een cadeaubon voor een tuincentrum (binnenkort dus even wat voorjaarsbolletjes halen!)


Dit gezellige lampje


Een mooie bos lichtroze tulpen (lijken op de foto donkerder dan in werkelijkheid)


Mooie decoratieve flesjes

Dit erg leuke spel


Heerlijke geurtjes

En verder nog wat geld en een Hema-cadeaubon, voor beide heb ik al een bestemming (want wil nog graag een nieuwe mixer, het mini-taartplateau van Pip en een nieuw badpak) dus die zal ik binnenkort ook gaan besteden. Kortom: ik ben enorm verwend en heb een heel leuke dag gehad want 's avonds werden ik en nog een vriend en vriendin die ook deze week jarig waren ook nog verrast met een etentje door onze partners. Het was een echte verrassing want mijn vriend is meestal niet zo van de verrassingen, hij kan ook nooit wat geheim houden. Maar dit dus wel, oppas was geregeld en hij had ervoor gezorgd dat er niemand 's avonds kwam. Hierdoor was het een echte verrassing, heel leuk.

p.s. Het ruikt hier inmiddels heerlijk naar de hyacinten die ik vorige week kreeg :-)

4 opmerkingen:

  1. Nog gefeliciteerd. Ohhh ik ben gek op bokkenpootjes misschien moet ik er ook maar eens een taartje van maken. Mmmmm..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi margriet ja was heel gezellig en hoop dat het mooie dag was dat etentje was wel echt een verassing he maar dat is juist het leukst het roomsetje was inderdaad van mosa met margrietjes erop dus kon ik het niet laten liggen sorry had de appel taart van oma maar die was ook erg lekker groetjes en fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  3. gefeliciteerd als nog! wat ben je ontzettend verwend!:D O en heerlijk die bokkenpootjestaart! Jammer dat ik aan het afvallen ben en er alleen naar mag kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Margriet,

    Dank je wel voor je gezellige berichtje op mijn blog! Nog Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een mooie cadeautjes heb je gekregen.

    Fijne week!

    Madelief x

    BeantwoordenVerwijderen